Lymfekreftforeningen inviterer til Lymfomuka 2020

Vi har gleden av å invitere deg til heldigital lymfomuke i september!

Hvert år rammes 1200 mennesker i Norge av lymfekreft. For veldig mange er effektene etter behandling svært krevende. Mange lever med nedsatt immunforsvar, forhøyet risiko for infeksjoner, diffuse plager og redsel for å måtte høre kreftbeskjeden igjen.

På grunn av koronaviruset har vi måttet tilpasse årets markering. Det blir derfor en uke med ulike digitale aktiviteter. Programmet finner du nedenfor.

Ukens markeringer

14/9 Opplysningskampanje om fatigue

Vi starter Lymfomuka 2020 med en opplysningskampanje om fatigue. Vi vil sende ut filmsnutter i sosiale media, med pasienter og pårørendes historier, for å å få fokus på dette viktige temaet.

Verdens lymfomdag 15. september markeres med digitalt folkemøte som sendes live på Facebook og Youtube parallelt kl. 18.00-20.00

15/9 Digitalt folkemøte med følgende foredrag:

Enten du er pasient, tidligere pasient, pårørende eller fagperson: med de fremste ekspertene på feltet gir vi deg siste nytt innenfor diagnostisering, behandling og rehabilitering. Det blir foredrag ved Unn-Merete Fagerli, Arne Kolstad og Alexander Fosså. Trude Teige sitter i studio, og det blir muligheter for å stille spørsmål via Facebook.

Trude Teige med gjester i studio

Lenke til folkemøtet sendes ut til alle påmeldte.

16/9 Lansering av nye nettsider www.lymfekreft.no

Foreningen får et nytt digitalt ansikt!

17/9 Digital yogatime kl. 17.00

Yoga er og blir en viktig treningsform. Bli med på 45 minutter med rolig yoga, tilpasset alle nivåer. Timen går live, og lenke sendes ut til alle påmeldte.

18/9 Mestringsforedrag (på ettermiddagen, tidspunkt fastsettes litt nærmere)

Arrangementet gjennomføres med økonomisk støtte fra:

kreftforeningen